Netgear

Netgear

Over Netgear

NETGEAR zet ideeën om in innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden verbonden, bedrijven worden ondersteund, en de manier waarop we leven wordt verbeterd. Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. En speciaal voor u ontworpen.

Voor thuis

NETGEAR maakt het u gemakkelijk om het slimste huis in de buurt te hebben met de nieuwste, snelste netwerktechnologie. Dankzij een reeks gebruiksvriendelijke producten kunt u vaker films streamen, bijna alles zonder buffering op uw tablet bekijken, met uw smartphone controleren of thuis alles in orde is en al uw familieherinneringen opslaan en beschermen. Van de meest geavanceerde draadloze internetaansluiting, tot superieure streaming-, thuisvideobewaking- en opslagoplossingen; uw thuisnetwerksysteem biedt de snelheid, het bereik en de prestaties die u nodig hebt, wanneer u die nodig hebt. NETGEAR richt op alles wat kan worden verbonden, met het doel uw online ervaring naadloos te maken zodat u rustig achterover kunt leunen en meer kunt doen.

Voor zakelijk

Voor bedrijven is vertrouwen essentieel. Als het gaat om uw netwerk, is het nog belangrijker. Of u nu een klein bedrijf bent met grote dromen of een middelgroot bedrijf dat klaar is voor de volgende stap, u moet veilige toegang kunnen bieden, ideeën eenvoudig kunnen delen, locaties op afstand veilig kunnen verbinden en uw werknemers de instrumenten bieden die ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. NETGEAR biedt u netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van grote IT-infrastructuren. Ons uitgebreide assortiment aan betrouwbare, betaalbare netwerkproducten is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wij leveren oplossingen waar u op kunt rekenen, zodat u meer tijd kunt besteden aan wat echt telt: uw bedrijf laten groeien.

Voor serviceproviders

Uw klanten tevreden en trouw houden betekent alles. NETGEAR is toegewijd aan uw succes. Daarom levert Netgear de tools en oplossingen die u nodig hebt om uw particuliere en zakelijke klanten verbonden, productief en tevreden te houden. Werk samen met NETGEAR voor thuisverbinding, homemedia, beveiliging en automatisering, en mobiele oplossingen.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

(bron: Netgear)