Draytek

Draytek

Korte historie over Draytek

DrayTek door een getalenteerde groep engineers opgericht in 1997.
Wereldwijd is DrayTek uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten.

Zakelijke markt

De technologische ontwikkelingen in de ICT-markt volgen elkaar razendsnel op. Bedrijven verwachten en eisen steeds meer van de netwerkproducten. Steeds meer bedrijven maken gebruik van een tweede internetverbinding, willen Voice over IP kunnen bellen of willen telewerkers via een beveiligde verbinding laten inloggen op de zaak. Om daar goed op te kunnen inspelen heeft DrayTek voor het MKB segment een grote verscheidenheid aan producten in haar assortiment, die zijn toegespitst op de wensen en eisen vanuit de zakelijke markt.

Particuliere markt

Voor de particuliere markt heeft Draytek eveneens een ruime hoeveelheid complete en gebruiksvriendelijke producten in haar assortiment. DrayTek heeft voor de glasvezel, kabel, VDSL, ADSL als ook SDSL markt producten ontwikkeld. Draadloos werken, een goede beveiliging en de mogelijkheid om Voice over IP te kunnen bellen, zijn veel voorkomende wensen van de consument. Al deze mogelijkheden heeft DrayTek in diverse producten verwerkt.

Uitgebreid assortiment

DrayTek heeft in haar producten een geïntegreerde mix van geavanceerde firewalls, VPN in combinatie met VoIP, analoge en ISDN telefonie. Het assortiment bestaat ondermeer uit Gigabit breedband routers, glasvezel, VDSL2, SDSL en ADSL2/2+ modem/routers, IPPBX, IP DSLAM, VoIP, anti-virus, anti-intrusion, anti-spam en wireless apparatuur. Met dit uitgebreide assortiment kan DrayTek voor elke toepassing een geschikt product aanbieden.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

(bron: Draytek.nl)